Казеїн, казеїновий протеїн

  1. Що таке казеїн?
  2. З чого виробляють казеїн?
  3. Казеїн проти сироваткового протеїну
  4. Як використовувати казеїн?
  5. Важливість повільного вивільнення білків в нічний час.

Рубрика: добавки Опубліковано Червень 26, 2012

Казеїн (з латинської caseus, «сир») це білок, який міститься в молочних продуктах, так білок коров'ячого молока полягає на 80% з казеїну і на 20% з сироваткового протеїну Казеїн (з латинської caseus, «сир») це білок, який міститься в молочних продуктах, так білок коров'ячого молока полягає на 80% з казеїну і на 20% з сироваткового протеїну.

Що таке казеїн?

Казеїн це повільно перетравлюється і цінне джерело білка, який продовжує живити м'язи довгий час в порівнянні з «швидким» сироватковим протеїном . Дослідження показали, що прийом казеїну сприяє підтримці стабільно високого рівня амінокислот , Аж до 7 годин! Також казеїн має сильну антикатаболічною ефектом.

З чого виробляють казеїн?

Протеїнові добавки «казеїн» є природною, неденатурований формою казеїну в молоці. Казеїн відділяється від молока за допомогою ультрафільтрації, без використання хімічних речовин, що збільшує кількість біоактивних пептидів молока, які підтримують імунну функцію і сприяють м'язовому росту.

Казеїн проти сироваткового протеїну

сироватковий білок є більш швидко перетравлюються формою білка в порівнянні з казеїном, також сироватка здатна в найкоротші терміни збільшити синтез білка в дуже високого ступеня. Але вчені в даний час визнають, що казеїн грає набагато важливішу роль в запобіганні розпаду м'язів. Казеїн вкрай повільно перетравлюється, вивільняючи білки і амінокислоти повільно, що запобігає м'язовому катаболізму протягом тривалого періоду часу (до 7 годин).

Казеїн не призначений для використання замість сироваткового білка, він призначений для використання разом з ним. Сироватка і казеїн абсолютно різні продукти і допоможуть вам створювати і підтримувати м'язи по-різному.

Як використовувати казеїн?

Як згадувалося раніше, казеїн найкраще використовувати в поєднанні з сироватковим протеїном. Так як казеїн повільно перетравлюється, він не підходити для харчування після тренування як самостійний продукт. Найкраще використовувати казеїн перед сном і протягом дня. Казеїн відомий як білок для «нічного часу», так як багато спортсменів і бодібілдери використовують його саме на ніч . Казеїн також відмінно зарекомендував себе як замінник їжі, де він може бути змішаний зі складними вуглеводами і здоровими жирами для приготування поживних протеїнових коктейлів .

Важливість повільного вивільнення білків в нічний час.

Адепти фітнесу та бодібілдингу усвідомлюють важливість частого прийому їжі, вони також усвідомлюють і те, що відновлення і регенерація м'язових клітин відбувається під час сну. для оптимального відновлення м'язів , Організм потребує постійного притоку поживних речовин і найголовніше - в білку і амінокислотах. Якщо прийняти перед сном сироватковий протеїн, то він буде поглинений протягом приблизно 45 хвилин, залишивши наш організм без джерела білка до 8 годин. У свою чергу казеїн буде забезпечувати організм білком і амінокислотами аж до 7 годин, що значно знижує м'язовий катаболізм.

Що таке казеїн?
З чого виробляють казеїн?
Що таке казеїн?
З чого виробляють казеїн?
Як використовувати казеїн?