борщ

Nika Кухарчук 8 рівня

  • 3 квітня 2010, 2:25
  • 10152

Борщ з м'ясом і грибами. Мої чоловіки люблять борщ. А я не дуже його люблю і готувати теж

У 4-х літрову каструлю налити води, поставити на плиту. Шматочки відвареного м'яса викласти в каструлю і туди ж процідити бульйон. Картопля, капусту ... Трохи обсмажити цибулю і моркву на рослинному маслі і там же томатну пасту. Потім викласти в каструлю порізану квасолю, гриби ... Хвилин за 20-ть до готовності в борщ додати 1 ст. ложку оцту (для того, щоб не знебарвився буряковий колір). Кубики обсмаженої буряка і тeртую буряк викласти в борщ. У самому кінці в борщ додаємо сухі овочі, зелень суху, кріп солeний, лавровий лист, перець і сіль. Відключивши борщ, дати йому настоятися хвилин 20-ть. Борщ солодко-гострого смаку. Заправити його сметаною або майонезом. Мої чоловіки додають ещe солeного кропу в свої тарілки.